Puslapiai

2016 m. kovo 9 d., trečiadienis

Avižinių dribsnių blynai su bananais ir anakardžių riešutais, be miltų

Kol leidžiu sau pailsėti nuo rytinių kokteilių tenka nemenkai pasukti galvelę, ką čia rytais suvalgius. Kadangi laiko turiu nemažai ir galiu sau leisti suktis virtuvėje ir be galo pasiilgau kažko saldaus ir šiek tiek nuodėmingo, susiradau blynų receptą, o blynus aš tiesiog dievinu! Tai vienas iš tų receptų, kuris nuodėmingas, bet ne iki galo.. :) Taigi, receptu dalinuos su Jumis.
1 porcijai reikės:

1 vnt. banano,
1 vnt. kiaušinio,
1/2 puodelio avižinių dribsnių,
1 a.š. cinamono,
Sauja anakardžio riešutų,
Sviesto kepimui,
Ir braškių papuošimui bei paskanavimui.

Avižinių dribsnių blynai su bananais ir anakardžių riešutais, be miltų

Paimame nedidelį dubenį, supjaustome bananą. Atskirai išplakame kiaušinį, o kai suplakame supilame į bananą, tuomet įberiame avižinių dribsnių, cinamono, anakardžio riešutų ir blenderiu ant mažiausio stiprumo sutriname. Jei lieka banano gabaliukų dar skaniau! Įkaitiname keptuvę ištepę sviestu, ir dedame tešlos rutuliukus, kepame kol gražiai apskrunda. Iškeptus blynelius rekomenduoju valgyti su trintomis braškėmis - tiesiog TOBULAS skonis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą